Webbkommunikation som fungerar

  En lyckad webbplats är genomtänkt och bygger på en flexibel teknisk lösning, ett strukturerat innehåll och texter som fångar läsaren.

  Vi hjälper ditt företag att nå kunderna via webbplatsen. Om ni vill följer vi er genom hela processen, från idé till lansering.

  Publiceringsverktyget IKOS

  Enkelt och kraftfullt

  IKOS är ett enkelt och kraftfullt webbpubliceringsverktyg, som är lätt att arbeta med. Det är särskilt anpassat till dig som vill exportera webbplatsens texter för översättning. Dessutom kan du variera utseendet på din webbplats i det oändliga.

  » Läs mer om webbpubliceringsverktyget

  Webbkommunikation

  Framgångsrika webbplatser

  Tillsammans bygger vi upp en webbplats där användaren står i fokus, oavsett vilken målgrupp du vänder dig till. Vi hjälper dig att hitta en användarvänlig struktur, och tar fram texter och layout tillsammans med dig.

  Vad talar dina läsare för språk? Med IKOS kan du enkelt exportera texter för översättning, och sedan publicera översättningarna på din webbplats med bara några få klick.

  » Läs mer om webbkommunikation

  Innehåll och struktur

  Tydlighet som konkurrensmedel

  Både användare och sökmotorer hittar lättare till din webbplats om strukturen är genomtänkt och budskapet är tydligt.

  Du väljer själv vad du vill ha hjälp med. Våra skribenter, informationsexperter och språkkonsulter kan till exempel se över hela webbplatsens struktur och innehåll under arbetets gång, korrekturläsa texten innan publicering, eller vara med och bygga upp strukturen från grunden.

  » Läs mer om webbinnehåll

  Lundin SveijerLundin Sveijer AB
  Salagatan 18A, 753 30 Uppsala
  tel 018- 430 09 00

  SemantixSemantix
  Box 10059, 100 55 Stockholm
  Växel huvudkontoret: 08-506 225 50

  © 2008 ett samarbete mellan Lundin Sveijer och Semantix